Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

M u m m a n s e s l o n k i
... on tarkoitettu muisteluksille.
Oletko sota- tai pula-ajan lapsi vai kuulutko suuriin ikäluokkiin tai oletko mahdollisesti pullamössökansaa vai vielä teini-ikäinen? Ehkäpä löytyy punainen lanka tai yhteinen sävel, joka kiinnostaa muitakin. Kerro joku iloinen tai surullinen muisto, joka on erityisesti jäänyt mieleesi;)Kotisivuni ovat saaneet nimensä tämän vanhan Kekka-nuken mukaan.
Sitä mistä nukke sai nimensä, en muista. Kuvassa poseeraan serkkuni kanssa veljeni ristiäisissä.


/ Etusivu /

Tilastoa keskustelusta

Viestejä yhteensä: 27

Aiheita yhteensä: 3

Viimeisin viesti: 15.04.2009 18:01:27 sdfsd

ViestejäAiheitaViimeisin viesti
K A R T T A
MAAT, JOISSA OLEN KÄYNYT. Kartta on aika hämäävä. Se näyttää punaisena koko Venäjän Siperiaa myöten, vaikka olen käynyt vain Leningradissa, en edes Pietarissa. Myös Amerikassa olen käynyt vain Kaliforniassa ja Havaijilla, mutta kartasta voi saada sen käsityksen, että olen vieraillut Alaskaa myöten kaikkialla.
create your own visited country map or write about it on the open travel guide
MUMMAN SESLONKI27315.04.2009
18:01
Mumman seslonki on tarkoitettu muisteluksille. Oletko sota- tai pula-ajan lapsi, vai kuulutko suuriin ikäluokkiin tai oletko mahdollisesti pullamössökansaa vai vielä teini-ikäinen? Ehkä löytyy joku punainen lanka tai yhteinen sävel, joka kiinnostaa muitakin. Kerro joku muisto, jota itse pidät tärkeänä;)

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


Laskiaistiistaina 2008 päiväkodin lapset pääsivät hevosajelulle läheiselle kävelytielle. Lunta oli vähän ja reen tilalla rattaat, muttei se menoa haitannut;)


©2019 Kekkava mumma - suntuubi.com